Πορτογαλια Τουρκια / Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι .

Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την .

Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Ly1lm Sjlf2uym
Ly1lm Sjlf2uym from www.gazzetta.gr
Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και .

Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid).

Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid).

Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την .

Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). 48rwiuqobxbx3m
48rwiuqobxbx3m from www.gazzetta.gr
Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την .

Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι .

Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το .

Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid).

Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Hifbzm 4szsgbm
Hifbzm 4szsgbm from dokari.bbend.net
Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid).

Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την .

Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Εχουμε 4 αγώνες σήμερα στο πλαίσιο των playoffs που θα οδηγήσουν . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και .

Πορτογαλια Τουρκια / Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι .. Δύσκολα, κινδύνευσε με ισοφάριση στο 85', αλλά η πορτογαλία «σφράγισε» τελικά την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ για το . Βόρεια μακεδονία | έντονοι πανηγυρισμοί μετά την . Οτάβιο (15'), ζότα (42') και . Οτάβιο και ζότα χάρισαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (vid). Η τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς με την πορτογαλία με πέναλτι που κέρδισε μέσω var στο 85' αλλά ο γιλμάζ σημάδεψε το δοκάρι .

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code